Medewerkers

Mariska     


 
Mariska van Heerde, Huisarts

Mariska is werkzaam in de praktijk vanaf 1 januari 2011. Daarvoor is ze 18 jaar huisarts in Amsterdam-Zuidoost geweest. Ze is moeder van drie kinderen uit 1992,1994 en 1995. Verder is ze lid van de klankboordgroep van het Achterstands Ondersteunings Fonds (AOF), en bevoegd tot geven van reizigersvaccinaties. Afspraken met haar kunnen meestal op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag worden gemaakt.
BIG nummer : 79021407101

Foto website Jetse

 

Jetse Heun, Huisarts

Jetse werkt sinds oktober 2014 in de praktijk. Hij is getrouwd en vader van 2 kinderen uit 2008 en 2010. Behalve huisarts is hij ook afgestudeerd cultureel antropoloog. Afspraken met hem zijn doorgaans mogelijk op maandag, woensdag en donderdag. BIG nummer: 79912688701

 

Gwendolyn   

                                          Gwendolyn Zelvelder, huisarts in opleiding

 

 

  

 indra4   

Indra Rouendaal, Praktijkassistente 

Indra werkt in de praktijk sinds 1999. Zij werkt 3 dagen per week (dinsdag, donderdag en vrijdag). Naast haar gewone werk als assistente doet zij veel extra werkzaamheden, waaronder het begeleiden van patienten, financieel en administratief werk, het inwerken van stagaires en van nieuwe collega's (voor haar takenpakket zie Assistentie).
Voorheen heeft Indra bij een huisarts in Osdorp, het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis gewerkt. Zij miste daar echter de hectiek en de persoonlijke contacten van een huisartspraktijk. Sinds augustus 2005 is zij moeder van een dochter. 

 

   hanan4 

Hanan Ben Khallouk,  Praktijkondersteuner Huisarts (POH)

Hanan werkt in de praktijk sinds 2009 eerst als assistente en nu als praktijkondersteuer. Ze heeft veel werkervaring opgedaan in Den Haag. Ze vindt het werk bij een huisarts veel leuker en gezelliger dan in het ziekenhuis. Hanan is moeder van 3 kinderen uit 2010, 2012 en 2015.  Sinds 2013 werkt zij als praktijkondersteuner in de praktijk. In 2016 heeft zij haar opleiding tot praktijkondersteuner afgerond.  

sandra 2015 

Sandra Jonkers, Praktijkassistente

Sinds 2011 werkt Sandra met veel plezier in de praktijk. Hiervoor heeft zij veel ervaring opgedaan in de zorg als ziekenverzorgende. De afwisseling tussen het werk aan de balie en de telefoon en de medische taken maken dit werk voor haar erg aantrekkelijk. Zij is werkzaam van maandag tot en met donderdag.

 

                                                          

sheena

Sheena Lluveres, praktijkassistente 

Sheena lluveres werkt sinds alnagere tijd als invalkracht in de praktijk. Sinds 2015 werkt zij vast op de maandag.

Daarnaast werkt zij als doktersassistente bij de huisartsenpost in Zaandam.

 

  

 

   digna 4 

Digna Cleton, Psycholoog

Digna is psycholoog en heeft gesprekken met mensen in de praktijk over problemen waar zij mee te maken hebben.  Zij is gedetacheerd door de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) Buitenamstel in Nieuw-West.  
Zij bemiddelt eventueel naar gespecialiseerde hulp binnen de GGZ. Zij is aanwezig op vrijdagochtend. 

  

  jim  

Jim  Jochems, SPV-er

Jim is Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige met ruime ervaring in de huisartspraktijksetting.
Hij is gedetacheerd door de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), en kan zo nodig bemiddelen bij doorverwijzing naar gespecialiseerde GGZ zorg.

Foto website Mieke

 Mieke Schoenmakers, diëtiste