Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Reizigersvaccinaties


Reizigersvaccinaties

Dokter van Heerde is gespecialiseerd in het geven van reizigersadvies en vaccinaties. Voor aanmelding: zie  op de website bovenin de balk onder + het document reizigersvaccinaties.


Lees verder »

Onze praktijk is geaccrediteerd!


Onze praktijk is geaccrediteerd! 

Dit betekent dat onze praktijk een keurmerk heeft gekregen voor het leveren van goede en veilige zorg. De assistentes werken volgens protocol...
Lees verder »

Wereld COPD dag


COPD is een longziekte die vaak door roken komt. Stoppen met roken, bewegen en gezond eten zijn belangrijk bij COPD.
Lees verder »

Diabetes onder de aandacht


Sommige mensen hebben een verhoogde kans op diabetes mellitus type 2 (suikerziekte). Vandaag wordt wereldwijd aandacht besteed aan diabetes, in het bijzonder bij vrouwen.
Lees verder »

Nationale Hepatitisdag


Een leverontsteking door een virus, is dat goed te behandelen? Loop ik een risico of heb ik dat lang geleden gelopen? Vanaf vandaag, de Nationale Hepatitisdag, is er extra aandacht voor Hepatitis B en Hepatitis C.
Lees verder »

Heb ik reuma?


Mensen met stijve gewrichten vragen zich wel eens af of ze reuma hebben. Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij gewrichten ontstoken zijn. Thuisarts.nl geeft meer informatie over gewrichtsklachten en reuma.
Lees verder »

patientenraadpleging 2016


In 2016 hebben we een patientenraadpleging gehouden. De meeste patiënten zijn erg tevreden over onze zorgverlening.: zowel over de huisartsen en de assistentes. Het grootste verbeterpunt is het praktijkgebouw, daarnaast zouden we meer aand...
Lees verder »

GRIEPVACCINATTIE 2016


De data voor de griepvaccinatie 2016 zijn : woensdag 2 november en donderdag 8 november.
Patiënten aan wie de griepprik geadviseerd wordt zullen een uitnodiging ontvangen.


Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten